The Jett Rebel 3 met clubtour door Nederland

Geschreven door op 10 augustus 2016 om 12:24
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Daar is hij weer, voor een reeks van clubshows dwars door Nederland! En deze keer in een trio-bezetting: The Jett Rebel 3! Eind augustus in een zaal bij jou in de buurt!

Jett Rebel concert

Voorspelbaarheid is niet een van de grootste eigenschappen van ’s lands meest vrije vogel Jelte Tuinstra. De rasentertainer start het nieuwe concertseizoen met The Jett Rebel 3 voor vijf unieke clubshows in:

Zondag 28 augustus: EKKO, Utrecht
Maandag 29 augustus: Merleyn, Nijmegen
Dinsdag 30 augustus: Stroomhuis, Eindhoven
Woensdag 31 augustus: Winston, Amsterdam
Donderdag 1 september: Rotown, Rotterdam

Jett Rebel kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via de websites van de concertzalen. De voorverkoop start op donderdag 11 augustus om 10:00.

De essentie

Over de top en maximale energie. Zo kennen we Jelte sinds zijn stormachtige debuut, nu ruim twee jaar geleden. Maar een uitgeklede show kan hij natuurlijk ook. In een driemansbezetting, samen met bassist Xander Vrienten en drummer Kees Schaper, komt hij met een heerlijk intieme show.

De vraag is: met hoeveel nieuwe nummers komt het trio? Jelte kondigde in het begin van het jaar aan drie albums uit te geven in 2016. Truck was de eerste, met heerlijke lo-fi liedjes. Het was iets heel anders dan wat hij daarvoor had laten horen. Waar verrast hij ons nu mee..?

YouTube player

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.