Tandarts houdt Lil Wayne uit de cel

Geschreven door op 10 februari 2010 om 22:32
Lil Wayne - Foto: RJ Shaughnessy (Publiek Domein) Wikimedia Commons

De rapper met de vele gouden tanden kreeg dinsdag van de rechter uitstel van zijn gevangenisstraf omdat hij een ’tandheelkundige ingreep’ moet ondergaan.

Serie bezoeken aan tandarts houdt Lil Wayne voorlopig uit gevangenis

De 27-jarige rapper zou in de zitting eigenlijk te horen krijgen hoelang hij moet brommen voor zijn veroordeling wegens illegaal wapenbezit. Volgens zijn advocaat moet hij echter eerst een serie van ingrepen aan zijn gebit afmaken. Dat zou al voltooid moeten zijn, maar zijn tandarts zou voor liefdadigheidswerk in het buitenland zijn.

Wat de ingreep precies inhoudt wil de advocaat niet zeggen. “Het gaat hier om een medische situatie, die net als bij iedereen, gewoon behandeld moet worden.”

De vaststelling van de hoogte van de straf zal nu pas op 2 maart plaatsvinden. Wayne kan maximaal een jaar achter de tralies verdwijnen.

Lil Wayne ontkende eerst schuldig te zijn aan wapenbezit, maar in ruil voor strafvermindering gaf hij uiteindelijk toch toe. In 2007 werd in de toerbus van de rapper een pistool gevonden tijdens een politiecontrole.

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lil Wayne Nieuws · Nieuws