Dope Lemon in september naar Melkweg en Doornroosje

Geschreven door op 9 mei 2019 om 10:52
Dope Lemon - Fotocredits: Tym Yee - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Dope Lemon reist in september 2019 voor maar liefst twee shows naar Nederland! De concerten vinden plaats in de Amsterdamse Melkweg en Doornroosje te Nijmegen.

Dope Lemon naar Doornroosje en Melkweg

Dope Lemon fans opgelet! Op zaterdag 14 september 2019 is het soloproject van Angus Stone, bekend van Angus & Julia Stone, te zien in de zaal Max van de Melkweg te Amsterdam. Een dag later, op zondag 15 september 2019, geeft de Australiër een concert in de Nijmeegse Doornroosje. Tijdens deze optredens brengt hij zijn nieuwe album ‘Smooth Big Cat‘ ten gehore, dat uitkomt in juli 2019.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de website van Doornroosje en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Honey Bones’

In 2016 bracht Stone zijn eerste plaat uit onder de naam Dope Lemon, getiteld ‘Honey Bones‘. Tracks als ‘Marinade‘ en ‘Uptown Folks‘ bereikten de Australische hitlijsten. Op woensdag 8 mei 2019 kwam de eerste single van zijn tweede album uit. Beluister het voorproefje op ‘Smooth Big Cat‘ hier:

YouTube player

 

Bronnen: Doornroosje, Melkweg, Instagram, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.