Miley Cyrus komt met schoenenlijn in samenwerking met Converse

Geschreven door op 13 februari 2018 om 17:14
Miley Cyrus - Foto: Publiek domein (Wikimedia - Mass Communication Specialist 3rd Class Casey J. Hopkins/Released)

Miley Cyrus geeft een ‘sneak peek’ van haar aankomende schoenencollectie in samenwerking met Converse! De alleskunner plaatste op haar social media accounts kiekjes van de nieuwe schoenen.

Miley Cyrus komt samen met Converse met schoenenlijn

De laatste keer dat we van Miley hoorden was met de release van het album ‘Younger Now‘. Dat betekent echter niet dat de schone blonde al deze tijd stil heeft gezeten! De Amerikaanse popartiest plaatste op 11 februari foto’s van haar nieuwe project op haar Twitter en Instagram accounts.

Het nieuws dat de ‘Wrecking Ball‘-zangeres samen zou gaan werken met het merk werd in november 2017 al bekendgemaakt. Dit is echter de eerste keer dat we de modellen daadwerkelijk te zien krijgen. De schoenen bevatten platforms, veel glitter en bandana prints.

Cyrus staat bekend om haar veganistische levenswijze. Ze pleit publiekelijk voor dierenrechten en het kan dan ook eigenlijk  niet anders dat ook de nieuwe schoenen volledig veganistisch en zonder dierenmishandeling geproduceerd zijn.

Top of flop?

Wanneer de schoenen te verkrijgen zijn is nog niet aangekondigd maar de zangeres postte eerder al wel een foto met het volgende onderschrift:  “@converse coming soon”. Hopelijk betekent dat dat het niet lang meer duurt tot we de glitterontwerpen kunnen aanschaffen.

Bekijk de promovideo hieronder en laat ons in de poll weten of jij een paar van deze glitterende sneakers gaat kopen :

Bron: YouTube, Instagram, Twitter, Miley Cyrus

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.