Singer-songwriter Laura Sjin komt met debuut EP ‘Als Ik Droom’

Geschreven door op 13 februari 2018 om 16:24
Laura Sjin - Foto door Eva Bours (Met toestemming, zie mail Laura Rosierse)

Een jonge Eefje de Visser is opgestaan. Lieve liedjes over gevoelens, buurjongens, liefde en de prachtige stem van Laura Sjin zorgen dat je je even in een andere wereld waant.

Laura Sjin releaset debuut EP ‘Als Ik Droom’

Begin februari brengt singer-songwriter Laura Sjin haar debuut EP ‘Als Ik Droom’ uit, dat doet ze met een feestje in de Vorstin in Hilversum. Daar hebben al haar geliefden en fans zich verzamelt om te luisteren naar de liedjes die ze gedurende de afgelopen jaren schreef. Laura is kritisch, en dat is te merken aan de klanken van de doordachte popliedjes die ze uitbracht.

Singles en hitlijsten

Naar aanloop van de EP bracht ze singles ‘Tot Die Tijd’ en ‘Wat Je Voelt’ uit, die linea recta in de Spotify-lijsten ‘Je Moerstaal’ en ‘Troubadour’ terechtkwamen. ‘Tot Die Tijd’ gaat over hoe ze wacht tot haar geliefde klaar is voor de liefde. De teksten die Sjin schrijft zijn allemaal vrij recht door zee, maar geven de luisteraar toch de mogelijkheid het te betrekken op een eigen situatie. Hierdoor lijkt het alsof Laura haar teksten speciaal voor jou heeft geschreven.

Een kijkje in het hoofd van Laura Sjin

Met haar dromerig EP ‘Als Ik Droom’ mogen we een kijkje nemen in het hoofd van Sjin, en voert ze ons even weg van de bewoonde wereld. Door haar liedjes dwalen we even af naar herinneringen aan onze eigen buurjongen, en de jongen die ons nooit zag staan. De EP eindigt met het nummer ‘Je Vergeet Me’, maar Laura Sjin zullen we niet gauw vergeten. ‘Tot Die Tijd’ zit namelijk nog steeds in ons hoofd…

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Nieuws