Martin Garrix geeft kijkje achter de schermen tijdens ADE

Geschreven door op 6 oktober 2017 om 12:36
Mysteryland, Martin Garrix - Foto: ANS Press Society News (Bron: Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Martin Garrix werd in 2016 uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. Heb jij altijd al willen weten hoe hij in de studio te werk gaat? Dat kan nu!

Martin Garrix biedt kijkje in zijn studio tijdens ADE

Natuurlijk kennen we de Nederlandse Martin Garrix als één van de bekendste dj’s ter wereld. Zo is hij dit jaar voor een tweetal concerten terug te vinden tijdens ADE (Amsterdam Dance Event). Naast deze concerten geeft de 21-jarige dj tijdens dit evenement ook een kijkje in ‘zijn’ studio.

Fans krijgen op woensdag 18 oktober de kans om achter de schermen bij Garrix in de studio te kijken. Het auditorium van het DeLaMar Theater wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een tijdelijke studio. Tijdens de masterclass van een uur neemt de dj toeschouwers mee in zijn productie proces.

“Op is op!”

Er zijn plaatsen gereserveerd voor ADE Sound Lab-bezoekers. Zij kunnen op 18 oktober om 15:00 uur een ticket bemachtigen op vertoon van hun polsbandje. De organisatie waarschuwt al: “Kom op tijd, want op is op!”

Amsterdam Dance Event

Garrix is headliner van ADE 2017 met twee optredens in de Amsterdamse RAI. De 21-jarige dj geeft in de nacht van 20 op 21 oktober een show voor toeschouwers van achttien jaar en ouder. In datzelfde weekend keert de dj voor een tweede show terug tijdens de nacht van 21 op 22 oktober, met een concert dat toegankelijk is voor alle leeftijden.

Bron: Het Parool 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.