Faith No More in zomer 2020 naar AFAS Live

Geschreven door op 27 januari 2020 om 10:25
Rock Werchter 2020, Graspop 2020, Mike Patton (Mr. Bungle,Faith No More, Dead Cross) - Foto Gabriel Urrutia Galaz (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Faith No More komt terug naar Nederland! De Amerikaanse rockband reist in juli 2020 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Faith No More naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Faith No More! De Amerikaanse band gaat na een pauze van vier jaar weer op tour. Mike Patton en co. komen aankomende zomer naar Nederland voor een show in AFAS Live. De rockers betreden het Amsterdamse podium op vrijdag 3 juli 2020.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 31 januari in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Pinkpop 2015

Het is inmiddels alweer even geleden dat de rockgroep in Nederland te bewonderen was. Het laatste Nederlandse optreden van de band stamt uit 2015, toen de rockers het podium van Pinkpop onveilig maakten.

YouTube player

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.