‘Liam Gallagher wordt aangeklaagd door Noel als Oasis te horen is in docu’

Geschreven door op 18 februari 2019 om 16:00
Liam en Noel Gallagher (Oasis) - eigen creatie (origineel YouTube screenshot en Jose Francisco Del Valle Mojica, Wikimedia Commons)

Liam en Noel Gallagher hebben weer ruzie. Noel zou Liam aanklagen als er een nummer van Oasis in zijn nieuwe documentaire te horen is.

Noel zou Liam aanklagen

Liam Gallagher heeft op Twitter laten weten weer overhoop te liggen met zijn broer Noel. Als in de aankomende documentaire van Liam muziek van Oasis te horen is, klaagt Noel hem aan, zo stelt Liam. De meeste nummers zijn namelijk door de oudere broer geschreven. ‘As It Was’ brengt het leven van de jongere Gallagher-broer in beeld. Het laat de rit met alle hoogte- en dieptepunten in de tijd van Oasis naar zijn solocarrière zien.


Liam versus Noel

In 2009 gingen Noel en Liam Gallagher uit elkaar na de zoveelste ruzie. Via de pers en sociale media blijven de twee elkaar toch constant opzoeken. Zo werd Noel door zijn jongere broer erger dan Kim Jong-un genoemd. Ook is hij volgens Liam een ‘sad fuck’, omdat hij niet optrad tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.