Hersentumor vastgesteld bij UB40-saxofonist Brian Travers

Geschreven door op 26 maart 2019 om 12:18
Brian Travers (cropped) - Credits: Egghead06 - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

De zestigjarige UB40-saxofonist Brian Travers heeft een hersentumor. Dat heeft zijn management op maandag 25 maart 2019 laten weten.

Brian Travers heeft hersentumor

Het management van Brian Travers heeft op maandag 25 maart 2019 laten weten dat er een hersentumor is gevonden bij de UB40-saxofonist. Een week eerder werd de zestigjarige muzikant opgenomen in het ziekenhuis na een beroerte. Na verschillende scans werd duidelijk dat Travers twee tumoren heeft. In een statement laat de artiest weten dat hij niet meegaat op tour om het veertigjarig jubileum van UB40 te vieren. Zijn herstel zal zes maanden in beslag nemen.

Statement

In een verklaring laat Brian weten dat het hem spijt om niet mee op tournee te gaan. “Ik ben er in gedachte bij, moedig ze aan vanuit mijn herstel en denkend aan alle geweldige mensen die ons de afgelopen veertig jaar hebben gesteund en die ik ontzettend trots mijn vrienden mag noemen. Ik heb een geweldig leven gehad zonder enige spijt en ik heb niks om aan mijn bucketlist toe te voegen, behalve dit overwinnen en terugkeren naar hetgeen waar ik van houd: muziek spelen voor iedereen die wil luisteren en mijzelf uiten door middel van schilderen en beeldhouwen. Het is een voorrecht geweest en ik bedank jullie allen voor de kans om mijn droom te leven.

Reactie band

De groep laat in hetzelfde statement weten het jammer te vinden dat hun vriend en bandlid niet in staat is om het jubileum te vieren. “We weten dat hij gemist gaat worden, maar zijn gezondheid en welzijn gaan voor en we weten zeker dat onze vrienden en fans zich bij ons aansluiten om Brian een volledige en snelle terugkeer naar gezondheid te wensen.

Lees hier het volledige statement:

 

Bron: Facebook, UB40

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Brian Travers Nieuws · Nieuws · UB40 Nieuws