The B-52s tijdens allerlaatste tour naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 26 maart 2019 om 11:21
The B-52s (persfoto) - Credits: Pieter M. Van Hattem - Bron: Persbericht Paradiso

The B-52s gaan voor de allerlaatste keer op tour. Tijdens deze concertreeks komt de Amerikaanse groep ook naar Paradiso in Amsterdam.

The B-52s naar Paradiso

Op zondag 23 juni 2019 betreden The B-52s het podium van de Grote Zaal in Paradiso Amsterdam. Het concert maakt deel uit van een Europese tournee, waarmee de rockband afscheid neemt van zijn fans. Het publiek kan grote hits als ‘Rock Lobster’ en ‘Love Shack’ verwachten tijdens het afscheidsconcert. Op sociale media laat de groep weten: “It’s official…one more dance party in a city near you!

Kaartverkoop

Tickets voor deze show gaan op vrijdag 29 maart 2019 om 10.00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

The B-52s

Met ruim twintig miljoen verkochte albums is de Amerikaanse groep een begrip in de muziekwereld. De formatie staat sinds de release van zijn gelijknamige debuutplaat al bekend om zijn unieke geluid. Het wordt beschouwd als grillig, maar ook dansbaar, kitscherig en aanstekelijk, gemixt met komische teksten. In 2008 kwamen de bandleden met hun meest recente plaat ‘Funplex’.

 

Bron: Paradiso, Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.