Armin van Buuren gaat door bij Radio 538

Geschreven door op 29 september 2011 om 9:53
Armin van Buuren - Foto: Odi Jin | commons.wikiArmin van Buuren - Fotocredits: Odi Jin (Wikimedia Commons)

Gisteren heeft Armin van Buren zijn contract bij Radio 538 met twee jaar verlengd

Woensdagochtend maakte Armin van Buuren bij ‘Evers Staat Op’ bekend dat hij twee jaar doorgaat met zijn radioprogramma op Radio 538. Om dit te vieren is er vrijdag een special edition van zijn radioprogramma, ‘A State Of Trance’.

‘A State Of Trance’ is elke vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur op 538 te horen. Aankomende vrijdag wordt er na 00.00 uur een exclusieve vier uur durende set gedraaid. Deze set is afkomstig van Armin uit de Club Space op Ibiza. De set heet: ‘A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza’.

Armin van Buuren vertelt over zijn contractverlenging: “Ik was als kind altijd al gefascineerd van radio, toen ik mijn eigen radioprogramma kreeg was dat echt een droom die uitkwam. Vorig jaar ben ik met dit avontuur begonnen en ik ben heel erg trots dat ik tot minstens 2013 doorga met mijn programma op het coolste station van Nederland!”

De directeur van Radio 538 vertelde: “We willen graag de nummer één DJ van de wereld in huis houden en de samenwerking is fantastisch verlopen het afgelopen jaar. We zijn dan ook erg blij dat we deze samenwerking weer twee jaar kunnen voortzetten.”

Naast zijn contractverlenging heeft Armin deze zomer twee Ibiza DJ Awards gewonnen. De prijzen ‘Best International DJ’ en ‘Best Trance DJ’ mocht hij dinsdagavond op de awardshow in ontvangst nemen. Bekijk hieronder de video:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Artiesten · Nieuws
Menu