Childish Gambino (Donald Glover) brengt in december nieuw album uit

Geschreven door op 9 november 2016 om 12:37
Childish Gambino - Foto: Allan Lee - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Het lijkt erop dat Childish Gambino (a.k.a. Donald Glover, o.a. bekend uit de serie ‘Community’) binnenkort met een nieuw album komt! De acteur/hiphopartiest brengt waarschijnlijk in december ‘Awaken, My Love’ uit!

Childish Gambino – nieuw album: ‘Awaken, My Love’

De hiphopcarrière van acteur Donald Glover leek eventjes stil te leggen, maar alles wijst er inmiddels op dat hij binnenkort met nieuwe muziek komt.

Een bezoeker van een platenzaak in de Verenigde Staten merkte op dat Childish Gambino namelijk op een lijstje met artiesten met nieuwe releases was vermeld. De verkoper wist er zelf verder niets over te vertellen, maar op het bord was ook te zien dat de nieuwe cd Awaken, My Love heet en op 2 december uitkomt:

Troy Barnes in ‘Community’

Glover werd vooral bekend als de vaak ietwat onnozele Troy Barnes in de bekende sitcom Community. Bovendien zal de 33-jarige Amerikaan in 2018 in de nieuwe Han Solo Star Wars-spin-off te zien zijn als het personage Lando Calrissian.

In 2011 bracht het multitalent zijn eerste rap-album (Camp) uit. Twee jaar later kwam de opvolger Because the Internet uit. Vooral de single 3005 werd een grote hit:

YouTube player

UPDATE (11 november):

Donald Glover heeft inmiddels de releasedatum van Awaken, My Love officieel bevestigd en de eerste track van het album met de wereld gedeeld:

YouTube player

Bron: NME / Reddit & imgur

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.