Lady Gaga, P!nk en Childish Gambino treden op tijdens de Grammy’s

Geschreven door op 8 januari 2018 om 10:52
Lady Gaga - Fotocredits: Watch Mojo (Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

Op zondag 28 januari worden de Grammy Awards weer uitgereikt! Onder andere P!nk, Lady Gaga en Childish Gambino gaan optreden tijdens de awardshow.

Lady Gaga, P!nk en Childish Gambino treden op tijdens Grammy’s

P!nk, Childish Gambino, Lady Gaga en Little Big Town zijn de eerste aangekondigde artiesten die tijdens de zestigste editie van de Grammy Awards gaan optreden. De show wordt op zondag 28 januari live in Amerika uitgezonden en wordt gepresenteerd door James Corden.

Alle vier de acts zijn genomineerd voor Grammy’s. Zo is zangeres P!nk (al winnaar van drie eerdere Grammy Awards) onder andere genomineerd in de categorie: ‘beste solo-optreden’. En is country-band Little Big Town (al winnaar van twee Grammy awards) onder andere voor ‘beste country-album’ genomineerd met ‘The Breaker.

Childish Gambino

Childish Gambino gaat voor de eerste keer optreden tijdens de show. De Amerikaanse zanger is dit jaar genomineerd voor maar liefst zes categorieën. De zanger is onder andere genomineerd voor: ‘beste album’ met ‘Awaken, My Love’! De rijzende ster brak afgelopen jaar bij een groot publiek door met zijn song ‘Redbone’. Hiervoor is hij ook genomineerd in de categorie: ‘beste nummer’.

Lady Gaga

De Amerikaanse zangeres is met ‘Joanne‘ onder andere genomineerd in de categorie: ‘beste pop album’. De excentrieke zangeres is een oude bekende bij de Grammy’s. Zo won ze al zes awards en trad in 2011 al eerder op met het nummer: ‘Born This Way’.

 

Bronnen: Grammy.com, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.