‘Starboy’, het nieuwe album van The Weeknd, komt op 25 november uit

Geschreven door op 22 november 2016 om 15:57
The Weeknd - Foto: Kayla Johnson (Wikimedia Commons)

The Weeknd brengt deze week zijn nieuwe album ‘Starboy’ uit uit! De officiële releasedatum van deze nieuwe plaat van de Canadese zanger is op 25 november!

The Weeknd nieuw album – ‘Starboy’

Starboy is alweer het derde studioalbum van de zanger, wiens echte naam Abél Makkonen Tesfaye is. In 2013 bracht de 26-jarige artiest zijn eerste album, Kiss Land, uit. Twee jaar later kwam daar Beauty Behind the Madness bij, waarmee hij bovenaan de Amerikaanse hitlijsten kwam te staan.

Een paar maanden geleden kondigde The Weeknd Starboy officieel aan. In de aanloop naar de release bracht hij al de nieuwe nummers Starboy (ft. Daft Punk) en False Alarm uit. Op het nieuwe album staan ook nog tracks waar Kendrick Lamar en Lana del Rey aan meewerkten.

Kun jij ook niet wachten tot het album eindelijk uitkomt? De cd is al op diverse plekken te reserveren!:

Ziggo Dome

Begin volgend jaar brengt de populaire Canadees zijn nieuwe muziek ten gehore tijdens een wereldtour die ook langs Nederland komt! Op 24 februari brengt hij een bezoek aan de Amsterdamse Ziggo Dome; het concert is inmiddels al uitverkocht.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.