Taylor Swift aanbidt de cover van Bad Blood

Geschreven door op 13 juli 2015 om 12:41
influencers, Taylor Swift - Eva Rinaldi (CC BY-SA 2.0), via Wikimedia Commons

Een cover maken van een Taylor Swift nummer is een risico. Alessia Cara waagde zich eraan en slaagde! Deze zangeres heeft overigens ook een te gekke single!

Bad Blood cover

Bij BBC Radio 1 deed de 18-jarige Alessia Cara een prachtige, rustige versie van Taylors ‘Bad Blood’. Wat Taylor Swift daar zelf van vond? Deze tweet zegt meer dan genoeg:

People love Alessia Cara

Alessia Cara, de zangeres die Bad Blood coverde, is bekend geworden door haar akoestische covers die ze op haar YouTube-kanaal zette. Ze heeft tot nu toe pas één nummer van het debuutalbum uitgebracht en die laten we hieronder horen. Maar eerst: de cover!

YouTube player

Alessia Cara – Here

YouTube player

Taylor Swift lust je rauw

Taylor is wel in voor een grapje en beschikt zelf ook over een flinke dosis humor. Echter, wanneer het bij de zangeres in het verkeerde keelgat schiet heb je een groot probleem. De teksten die ze schrijft gaan vaak over verbroken liefdes of vriendschappen. Zo zou Bad Blood gaan over de ruzie tussen Taylor en Katy Perry. De twee waren beste vriendinnen maar kunnen elkaars bloed nu wel drinken. Hieronder kun je zien van wat voor humor Taylor wel houdt:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·