Ariana Grande kondigt Dangerous Woman Diaries aan!

Geschreven door op 29 november 2018 om 17:13
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Goed nieuws voor fans van Ariana Grande! De zangeres kondigt aan de komende weken vier ‘Dangerous Woman Diaries’ op haar YouTube te publiceren. 

Ariana Grande Dangerous Woman Diaries

Ariana Grande publiceerde op 28 november 2018 een trailer van de Dangerous Woman Diaries op haar YouTube-kanaal. In de video vertelt de Amerikaanse zangeres dat ze haar fans een kijkje achter de schermen wil laten zien. De documentaires verschijnen exclusief op YouTube. Bekijk hier de trailer:

YouTube player

Mini-documentaires

Er verschijnen vier Dangerous Woman Diaries. De mini documentaires gaan over de ‘Dangerous Woman‘ tour, de productie van het album ‘Sweetener‘ en het benefietconcert na de aanslag in Manchester. De Diaries gaan volgens medium Hollywoodreporter vooral over het professionele leven van de artieste en gaan niet in op haar persoonlijke leven. De zangeres kwam het afgelopen jaar veel in het nieuws vanwege haar exen Pete Davidson en Mac Miller.

 

Bronnen: YouTube, hollywoodreporter.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws