Nine Inch Nails aankomende zomer voor show naar AFAS Live

Geschreven door op 6 februari 2018 om 11:38
Trent Reznor (Nine Inch Nails) - Foto Rob Sheridan (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Nine Inch Nails keert terug naar Nederland! De iconische band rond frontman Trent Reznor reist aankomende zomer naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Nine Inch Nails naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Nine Inch Nails! De band van zanger Trent Reznor komt eindelijk terug naar Nederland! Reznor en co. reizen aankomende zomer naar de hoofdstad, waar het op woensdag 27 juni het podium van AFAS Live betreedt.

De industrial rockers waren in 2014 voor het laatst in Nederland. Destijds was de Amsterdamse concertzaal, die toen nog Heineken Music Hall heette, ook al het podium voor de rockband.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de rockers zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Hesitation Marks’

NIN wordt sinds haar oprichting in 1988 als één van de pioneers van het industriële rockgenre gezien. De band van Reznor bracht tot nu toe acht studioalbums uit, waarvan het in 2013 verschenen ‘Hesitation Marks’ voorlopig de laatste is.

De rockers scoorden in hun carrière verschillende hits met tracks als ‘Closer’‘The Hand That Feeds’ en natuurlijk de klassieker ‘Hurt’. Laatstgenoemde track werd later door niemand minder dan de legendarische Johnny Cash gecoverd, vlak voor zijn dood in 2003.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.