Maak kennis met upcoming band ‘Over Atlantic’

Geschreven door op 31 augustus 2017 om 14:54

Beetje bij beetje wordt er steeds meer over de internationale band ‘Over Atlantic’ gesproken. Voor diegenen die deze band nog niet kennen, volgt hieronder een korte beschrijving.

Upcoming band: ‘Over Atlantic’

Leadzanger Charlie Jones (17) en gitarist Sean Killeen (19) komen beiden uit Engeland. Sean zat eerst in de boyband Stereo Kicks. Hiermee behaalde hij het tot de finale van de Britse versie van X-Factor.

Gitarist Liam Ross (19) en basgitarist Trevor Cash (18) komen beiden uit Amerika en drummer Gabriël Gomér (21) is afkomstig uit Zweden. Via social media kwamen zij met elkaar in contact. Niet lang daarna, door middel van een Skype call, kwam de band ‘Over Atlantic‘ van de grond.

Inmiddels bestaat de band ruim een jaar en groeit de fanbase meer en meer.

Tour met Jake Miller en EP

Begin dit jaar is ‘Over Atlantic’ met zanger Jake Miller mee op tour geweest. Zo speelden ze in plaatsen als Londen, Antwerpen, Parijs en Madrid. Zelfs de Tolhuistuin Paradiso in Amsterdam Noord werd niet overgeslagen.

Likes Me Like That

Tijdens de Europese tour hebben de bandleden hun allereerste EP gereleased, genaamd ‘Likes Me Like That’. Deze EP bevat 4 nummers die voornamelijk in de popachtige muziekstijl thuishoren.

YouTube player

Wat doet ‘Over Atlantic’ nu?

Momenteel is de Britse band druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers. Daarnaast plaatsen de jongens wekelijks covers op sociale media. Tot zover hebben de bandleden covers gepost van zowel Justin Bieber als State Champs.

Tot slot heeft de band voor oktober een tournee in Engeland aangekondigd. Verder is bevestigd dat de mannen door Europa gaan touren. Datums voor deze tournee worden binnenkort bekend gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op Facebook.

Bron: overatlanticmusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Jessica Orsel, Passie voor reizen en muziek.

Laatste berichten van Jessica Orsel (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Over Atlantic Nieuws