Jake Miller in april te zien in Amsterdamse Tolhuistuin

Geschreven door op 27 februari 2017 om 12:53

Amerikaanse zanger/rapper Jake Miller komt naar Amsterdam! De 23-jarige muzikant staat op zondag 30 april op het podium van Tolhuistuin in Amsterdam-Noord.

Jake Miller naar Tolhuistuin

De 23-jarige artiest, acteur en model Jacob “Jake” Miller komt binnenkort naar Nederland! De zanger, songwriter en rapper zal op 30 april een optreden geven in de Amsterdamse Tolhuistuin. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band ‘Over Atlantic’.

Tickets Jake Miller

Kaarten voor de Amerikaanse singer-songwriter gaan op woensdag 1 maart in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

Van hiphop naar pop en funk

De 23-jarige Miller bracht in 2012 zijn eerste EP, ‘Spotlight’, uit. Een jaar later volgde debuutalbum ‘Us Against Them’. In 2016 brak de muzikant echt door met zijn hit ‘First Fight Home’. Tot die tijd was Miller vooral aan het rappen, maar voor zijn laatste EP ‘Overnight’ besloot de Amerikaan meer richting de pop- en funkmuziek te trekken.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.