Zalando Kortingscode Exclusief geldig t/m 31 mei 2013!

Geschreven door op 6 december 2012 om 13:14

Speciaal voor de bezoekers van ArtiestenNieuws mogen we aan al onze bezoekers gratis een Zalando kortingscode weggeven zodat jullie met dikke korting kunnen shoppen! Deze Zalando kortingscode kun je gebruiken in de webwinkel van Zalando en geeft je korting op je aankoop van bijvoorbeeld schoenen of kleding.

Zalando kortingscode gratis en exclusief voor jou!

Exclusief voor dit bekende online modehuis mogen wij jullie een gratis Zalando kortingscode verstrekken zodat je voor de lente weer extra korting kunt pakken bij Zalando (geldigheid is namelijk t/m 31 mei 2013). Deze Zalando kortingscode is exclusief voor ons aangemaakt, dus je vindt deze code alleen op onze site!

Geldigheid: Kortingscode is geldig t/m 31-5-2013 op ALLES maar niet i.c.m. andere kortingen of acties
Winkel: Zalando kortingscode t.w.v. €10 (gratis). Klik hier om gebruik te maken van deze kortingscode! De code vind je onderstaand:

Hoe gebruik je deze Zalando kortingscode? Als je iets leuks hebt uitgezocht, kies je de juiste maat en vervolgens selecteer je ‘in winkelwagen’. Daarna ga je naar de ‘kassa’. De Zalando kortingscode is te verzilveren in de laatste stap van de bestelling bij ‘bevestiging’. Let erop dat de code alleen geldig is als je voor minimaal 100 euro uitgeeft in de webwinkel en is niet geldig als artikelen al een korting hebben van Zalando zelf. Per klant is de code eenmalig geldig en vervalt bij een retour zending.

Fashion en artiesten gaan hand in hand volgens Zalando, omdat je als artiest altijd gestyled moet zijn. Op elke hoek van de straat kan immers een fotograaf op de loer liggen. Daar speelt Zalando dan ook handig op in door een zogenaamde Star Style categorie in het leven te roepen. Onlangs zijn Taylor Swift en Chace Crawford daar uitgebreid daar aan het bod gekomen. Taylor Swift natuurlijk bekend als zangeres en heeft onlangs het album RED uitgebracht. Behalve dat RED de kleur is van haar album, is het ook de kleur van haar sensationele looks. Chace Crawford is bekend van de tv-serie Gossip Girl en staat hij voornamelijk bekend om zijn stijlvolle looks. Dat hij stijlvol is kun je zien in de Star Style categorie in de webwinkel. Zo staat elke week een andere bekendheid in de spotlight en kun je de hele outfit van die celeb bij elkaar kopen.

Naast de Star style, vind je ook andere leuke voorbeeld stijlen op Zalando die jou zou kunnen inspireren. Bijvoorbeeld de street styles van verschillende steden en landen. Je ziet diverse outfits van mensen uit bepaalde steden of landen en alles wat het model aan heeft, zou je kunnen bestellen. Erg leuk idee natuurlijk! Verder vind je in deze news styles categorie leuke trends, outfits en andere leuke ideetjes om gebruik te maken van onze Zalando kortingscode! Ook zijn er diverse leuke tips om inspiratie op te doen zoals dat je diverse testen kunt doen op de site. Denk bijvoorbeeld aan een figuur test wat voor heupen je hebt en wat voor broeken daarbij passen. Of een stijl test om erachter te komen wat jouw stijl nu eigenlijk is. Een aantal van jullie hebben daar al heel goed over nagedacht en kunnen dat aardig definiëren, maar een groot deel zal gewoon kopen wat hij of zij mooi vindt en niet een bepaalde stijl voor ogen hebben. Tenslotte zijn de videos ook een absolute aanrader met fashion informatie, modeshows, fashion shoots en meer! Kleedt jij je binnenkort als een star? Gebruik dan wel even onze code, veel shop plezier!

Uitleg hoe je de code kunt gebruiken?

Om de Zalando kortingscode te verzilveren dien je eerst een account aan te maken nadat je een bestelling wilt afrekenen. Pas in de laatste stap bij het betalen, kun je onze code invullen en zul je zien dat de korting van het totaalbedrag wordt afgehaald. Zie hieronder het invoerveld waar jij de kortingscode in kunt vullen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws