Carly Rae Jepsen in voorprogramma Justin Bieber

Geschreven door op 6 december 2012 om 10:55
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Justin Bieber heeft bekend gemaakt dat Carly Rae Jepsen het voorprogramma zal verzorgen tijdens zijn gehele Europese tour. Ook tijdens de shows in Nederland en België zal Carly het podium betreden.

Precies een jaar geleden twitterde Bieber dat hij een geweldig nummer hoorde op de radio: “I immediately fell in love with the song, I thought it was a smash”. Dat de jonge superster oog voor talent heeft is inmiddels wel duidelijk.

Carly Rae Jepsens ‘Call Me Maybe’ werd nadat ze tekende onder het label van Justin een enorme wereldhit. In maar liefst 19 landen bereikte de track de nummer één positie en de Youtube video werd een waanzinnige 350 miljoen keer bekeken.

De twee kennen elkaar dus al een jaar en dit is dan ook de reden dat Jepsen met Bieber meegaat. De Canadese zangeres vergezelde de eveneens Canadese zanger ook al tijdens zijn Amerikaanse tournee met louter lovende recensies. Iedereen werd geraakt door het zangtalent van de zangeres.

De 27-jarige Carly genoot in eigen land al bekendheid doordat ze in 2007 als derde eindigde in de Canadese versie van Idols. Sindsdien behaalde ze twee gouden singles, wereldwijde bekendheid kwam echter pas nadat ze tekende bij ‘Schoolboy Records’, het label waar Justin ook getekend is. In september 2012 heeft ‘Gangnam Style’ PSY ook getekend bij dit label.

De twee supersterren hebben meer dan genoeg in huis om het Gelredome op 13 april op zijn kop te zetten. De show is inmiddels uitverkocht maar voor tickets kan je nog terecht bij vergelijkingssites. Deze vergelijken de goedkoopste aanbieders zodat je de goedkoopste kaarten koopt.

Carly Rae Jepsen & Justin Bieber – Call Me Maybe (Live)

Overzicht van Carly Rae Jepsen Nieuws
Overzicht van Justin Bieber Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Responsive Menu
Add more content here...