Nick en Simon concert 11 oktober GelreDome

Geschreven door op 13 november 2012 om 12:22

Nick en Simon geven volgend jaar een optreden in het GelreDome! Het Volendamse duo maakte vanmorgen via hun Twitter bekend dat ze op 11 oktober 2013 een optreden zullen geven. Lees snel verder voor alle info!

Het Volendamse zangduo maakte vanmorgen via hun Twitter account bekend dat ze volgend jaar in het GelreDome een optreden te zullen geven en lieten weten ontzettend veel zin te hebben in het concert.  In september kwam hun album ‘Sterker’ uit, en daar zal het concert in het GelreDome dan ook om draaien.

De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag 16 november om 10.00 via Live Nation. Normale kaarten kosten tussen de €39 en €49, maar net zoals bij  het concert van bijvoorbeeld One Direction zijn er hier Ticket+ kaarten beschikbaar.

Deze VIP-tickets kosten dan wel €149, maar dit zie je ook terug in wat je er voor krijgt. Met dit VIP-ticket krijg je namelijk een staanplaats, mag je extra vroeg de zaal al in via een eigen ingang en krijg je toegang tot het eerste vak. Daarmee sta je dus helemaal vooraan bij het optreden! Daarnaast krijg je ook nog eens een parkeerkaart, een merchandise item en krijg je consumptiemunten voor drank.

Nick en Simon – Alles Overwinnen

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nick en Simon Nieuws · Nieuws · Simon Keizer Nieuws