Little Steven and the Disciples of Soul deze zomer naar Carré!

Geschreven door op 1 maart 2017 om 11:02
Little Steven and the Disciples of Soul - Persfoto Carré

Steven van Zandt brengt zijn soloproject, Little Steven and the Disciples of Soul, naar Nederland! Op zaterdag 24 juni staat de gitarist van de E Street Band op het podium van Carré.

Update 3 maart: De kaartverkoop voor het concert van Little Steven and the Disciples of Soul is uitgesteld. Het is nog niet bekend wanneer deze van start gaat.

Little Steven and the Disciples of Soul

Little Steven and The Disciples of Soul keren na 25 jaar terug op de Europese podia! Het soloproject van gitarist Steven van Zandt zal op 24 juni in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam staan. De band is momenteel hard aan het werk aan een nieuw album.

Tickets Little Steven

Kaarten voor de show van Little Steven and the Disciples of Soul gaan op 3 maart in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Tickets Little Steven

Secundair:

Tickets Little Steven

Steven van Zandt

Frontman Steven van Zandt is een echte alleskunner. Zo is hij wereldwijd bekend als zanger, gitarist, acteur, producent en dj. Van Zandt staat al jaren lang op het podium naast Bruce Spingsteen, als gitarist van de E Street Band. In de jaren tachtig richtte hij zijn soloproject, Little Steven and the Disciples of Soul op. Met deze band bracht de muzikant vier albums uit. Nu komt de groep na een afwezigheid van 25 jaar terug naar Europa!

Bron: Koninklijk Theater Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.