Adele wordt moeder van zoon

Geschreven door op 22 oktober 2012 om 15:40
Adele - Fotocredits: Niko Transmission (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Volgens diverse Britse media is Adele afgelopen vrijdag moeder geworden van zoon.  Adele wil zelf nog niets bevestigen, maar diverse bronnen rondom de Britse zangeres bevestigen dat het echt waar is.

De zangeres zou vrijdagavond zijn bevallen van haar zoontje. Volgens bronnen zijn de ‘Rolling in the Deep’ zangeres en haar vriend Simon Konecki opgetogen met de geboorte van hun 1e kindje. Dat meldt een goede vriend(in) van de zangeres aan het Britse blad ’the Sunday People’.

Volgens een andere bron kan Adele al niet meer zonder haar zoon. De bron vertelt tegen het Britse tabloid ‘The Sun’: “Adele is niet weg te krijgen bij haar zoontje, zo simpel is het. Tijdens de zwangerschap heeft ze ook ongelofelijk veel binnen gezeten, omdat ze per se goed wilde zorgen voor haarzelf en de baby.” 

Voor Adele betekent de geboorte van haar zoon overigens wel dat ze niet bij de première van de nieuwste James Bond film ‘Skyfall’ zal zijn die morgen in Londen plaatsvindt. Adele was daarvoor uitgenodigd omdat ze de gelijknamige soundtrack voor de film heeft gemaakt.

Adele heeft voorlopig een volledige radiostilte ingelast. Zowel op Twitter, Facebook als haar blog is het verrassend stil de laatste dagen.

Adele – Skyfall

YouTube player

Overzicht van Adele Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws