Cavetown in voorjaar 2020 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 26 september 2019 om 13:38
Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Malford Milligan Mamas Gun Kelly Finnigan

Goed nieuws voor de fans van Cavetown! De Engelse singer-songwriter geeft begin maart 2020 een optreden in de Amsterdamse Melkweg

Cavetown naar Melkweg

Cavetown, echte naam Robin Skinner, brengt volgend jaar een bezoek aan Nederland. De 20-jarige artiest staat op zondag 8 maart 2020 in de Melkweg te Amsterdam. Het optreden in de Max-zaal start om 19:00 uur. Special guest tijdens de show is Spookyghostboy en de supportact wordt verzorgd door Hunny.

Concertkaarten

Tickets voor deze avond vol slaapkamerpop en indierock zijn vanaf vrijdag 27 september verkrijgbaar via de website van de Melkweg. Uitverkocht? Kijk hier!

Cavetown geluid

Het geluid van de jonge muzikant kan omschreven worden als dromerige slaapkamerpop gecombineerd met indierock. Doordat de teksten een bepaalde openheid bevatten, ontstaat er intieme muziek. Thema’s als liefde, verlies en verlangen naar een zinvol leven passeren de revue op schijnbaar moeiteloze melodieën. Eerder stond de artiest met zijn intieme geluid al in de uitverkochte Oude zaal van de Melkweg en Eurosonic Noorderslag in Groningen.

 

Bron: Melkweg en Esns

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.