Kelly Rowland maakt single met Nederlandse DJ

Geschreven door op 22 oktober 2012 om 14:54
Kelly Rowland - Fotocredits Eva Rinaldi (Wikimedia Commons)

Afgelopen vrijdag boekten Nederlandse DJ’s al grote successen, en vandaag komt daar nog een succesje bij. Kelly Rowland is momenteel bezig met haar nieuwe single en daarvoor werkt ze samen met de Nederlandse house DJ Mitchell Niemeyer.

Het is een goede week voor de Nederlandse dance scene. Afgelopen week was het Amsterdam Dance Event waar bekend gemaakt werd dat Armin van Buuren opnieuw tot beste DJ ter wereld wordt benoemd. De top 10 van die lijst (de DJ Mag Top 100) wordt voor de rest gevuld door onder meer Tiësto, Afrojack en Above & Beyond.

Op dat zelfde Amsterdam Dance Event maakte Kelly Rowland in een filmpje bekend samen te werken met Niemeyer. Ze beloofde in het filmpje heel wat in petto te hebben voor haar fans. De single staat gepland voor begin 2013, aldus haar management.

Het is voor Mitchell Niemeyer niet de eerste keer dat hij de samenwerking aangaat met een internationale ster. Zo werkte hij eerder samen met Chris Willis en Estelle. Kelly Rowland werkte eerder al samen met onder andere David Guetta, waarmee ze de wereldwijde hit ‘When Love Takes Over’ scoorde.

David Guetta feat. Kelly Rowland – When Love Takes Over

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.