James Blunt wil met pensioen (UPDATE)

Geschreven door op 22 oktober 2012 om 11:29
James Blunt - Foto: DoD News Features - (Bron: Wikimedia Commons)

De ‘Wisemen’ zanger gaat de komende tijd meer genieten en in ieder geval niet meer zingen. Hij wil wat meer tijd voor zichzelf.

Na meer dan 18 miljoen verkochte albums en een toer welke een jaar duurde vindt James het wel welletjes. De 38-jarige zanger heeft laten weten plannen te hebben om een punt achter zijn carrière te zetten.

“Ik heb geen plannen meer om nieuwe tracks te gaan schrijven. Nadat ik mijn wereldtour beëindigde heb ik vakantie gevierd in Ibiza waar ik een villa heb”, aldus de zanger. Verder liet hij weten enorm genoten te hebben van zijn eerste vrije zomer in zeven jaar.

Nadat hij in 2002 het leger verliet scoorde hij 3 jaar later een enorme hit met het nummer ‘You’re Beautiful’. Zijn debuutalbum, ‘Back To Bedlam’ ging 6 miljoen keer over de toonbank. Sindsdien heeft hij 2 Brit Awards gewonnen en 5 Grammy nominaties gekregen.

(UPDATE) 24-10-2012

Via een Facebook post ontkent James dat hij wil stoppen met muziek maken. Integendeel: Hij zit momenteel in de studio om weer nieuwe muziek te maken. Hij zette maandag op zijn Facebook een satirisch bericht over het feit dat hij zou stoppen en postte als plaats ‘Conway Recording Studios’ er bij.  Dat wijst er op dat hij aan nieuwe muziek aan het werken is.

James Blunt – You’re Beautiful

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
James Blunt Nieuws · Nieuws