Lianne La Havas voor intiem concert naar Amsterdam

Geschreven door op 13 juni 2016 om 12:27
Lianne La Havas - Foto: Christopher Macsurak | Wikimedia Commons

Lianne La Havas is deze maand weer in Amsterdam! Op 21 juni geeft de Britse zangeres een intiem concert in de Tolhuistuin in Paradiso Noord.

Lianne La Havas - Foto: Christopher Macsurak | commons.wikimedia.org

Lianne La Havas – Foto: Christopher Macsurak | commons.wikimedia.org

Lianne La Havas concert

Lianne La Havas staat op het voorprogramma van de Britse band Coldplay op donderdag 23 juni en vrijdag 24 juni in Amsterdam ArenA. Voordat de zangeres in het grote stadion staat, geeft ze eerst een intiem optreden in de Tolhuistuin in Paradiso Noord te Amsterdam. Dit doet de Brit op dinsdag 21 juni om 20:00 uur. De deuren gaan om 19:00 uur open.

Lianne La Havas tickets

De voorverkoop begint op woensdag 15 juni om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Deze worden uitsluitend op naam verkocht en maximaal 2 per persoon. De concerten van Coldplay zijn helaas al uitverkocht.

Unstoppable

De Britse artiest maakt voornamelijk jazzy soul maar maakt daarnaast ook folky popmuziek. Het nieuwe album ‘Blood’ is geïnspireerd door haar familiegeschiedenis, het kennismaken met verloren familieleden en het ontdekken van Jamaica en Griekenland, de geboortelanden van haar ouders. Dit album is zowel door critici en het publiek lovend ontvangen. Luister hieronder naar het dromerige nummer ‘Unstoppable’ van haar nieuwe plaat.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.