Electric Six in 2019 voor vier shows naar Nederland

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 13:14
Electric Six - Foto: Audrey_sel (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Electric Six geeft in 2019 een viertal shows in Nederland! De Amerikaanse rockers treden in november 2019 op in onder andere TivoliVredenburg en in Luxor Live.

Electric Six in Nederland

Electric Six, bekend van de hits ‘Gay Bar’ en ‘Danger! High Voltage’, komt naar Nederland! Het muzikale zestal geeft op woensdag 13 november 2019 een show in Luxor Live te Arnhem. Een dag later, op donderdag 14 november, zijn fans in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg aan de beurt.

Op vrijdag 15 november staan de rockers in Gebr. de Nobel te Leiden en tot slot reist de band op zaterdag 16 november naar Amsterdam voor een show in de Q Factory. Het Amerikaanse gezelschap gaat weer touren om reden van het nieuwe album ‘BRIDE OF THE DEVIL’ dat op 5 oktober 2018 uitkwam. 

Concertkaarten

De kaartverkoop start op vrijdag 25 oktober 2018 om 10:00 uur. Voor beide evenementen verloopt de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Bridge Of The Devil

Tijdens de shows in Nederland staat het nieuwe album ‘BRIDGE OF THE DEVIL’ centraal. Over de titel van de eerste track hebben de mannen vast lang nagedacht, die heet namelijk ‘The Opener’. Dit laatste album is de veertiende plaat van de band die in 2003 doorbrak. De plaat ‘BRIDE OF THE DEVIL’ is de opvolger van het album How Dare You’.

 

Bronnen: Ticketmaster, Electricsix.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.