Reggae-zanger Romain Virgo in april naar De Oosterpoort en Paard

Geschreven door op 24 januari 2018 om 10:58
Romain Virgo - Persbericht de Oosterpoort (mail)

Goed nieuws voor fans van Romain Virgo! De Jamaicaanse reggae-artiest komt in april naar De Oosterpoort voor een unieke show tijdens het Reggae Fever festival. Verder komt hij ook naar Paard in Den Haag voor een optreden. 

Romain Virgo naar De Oosterpoort en Paard

Uitstekend nieuws voor de fans van zanger Romain Virgo! De rijzende ster van de reggae-muziek komt naar Nederland voor twee shows. Op dinsdag 10 april staat hij met een show in Paard in Den Haag met zijn elfkoppige band. Een dag later, woensdag 11 april, staat hij op het Reggae Fever festival in poppodium De Oosterpoort in Groningen.

De prins van de lover’s rock geldt als één van de veelbelovende artiesten uit de reggae-scène. Als jongste deelnemer ooit (destijds 17 jaar) won hij de Digicel Rising Stars competitie, een belangrijke talentenjacht op Jamaica.

Concertkaarten

Kaarten voor de shows zijn onder andere via de website van Ticketmaster te verkrijgen.

Lovesick

De vocalist heeft inmiddels twee albums op zijn naam staan. Zijn debuutplaat ‘Romain Virgo RV‘ verscheen in 2010. Twee jaar later, in 2012, verscheen zijn tweede album ‘The System‘.

Zijn derde studioalbum, genaamd ‘Lovesick‘, brengt hij binnenkort uit. Het nieuwe materiaal komt uit op vrijdag 16 maart. De titelsong van het album is alvast te beluisteren. Deze verscheen al in juni 2016.

YouTube player

 

Bronnen: Oosterpoort, YouTube, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.