Tomorrowland maakt lading eerste namen voor 2018 bekend

Geschreven door op 24 januari 2018 om 10:56
Tomorrowland - Fotocredits tomorrowland - Wikimedia Commons (publiek domein)

Goed nieuws! De organisatie van dancefestival Tomorrowland heeft de eerste acts van aankomende editie, die plaatsvindt in juli 2018, bekendgemaakt. Onder meer Armin van Buuren, Hardwell en Axwell & Ingrosso staan op het Belgische podium. 

Eerste namen Tomorrowland 2018

De organisatie van het festival heeft de eerste artiesten die in 2018 op het podium in België staan bekendgemaakt! Maar liefst 36 acts zijn toegevoegd aan de line-up van het grootste dance-event van België, waaronder Armin van Buuren, Hardwell, French Montana en Axwell & Ingrosso.

Bekijk hieronder alle bevestigde acts:

&me vs Rapma, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Ben Klock b2b Marcel Dettman, Camelphat, Charlotte de Witte, Claptone, Da Tweekaz, Hardwell, Kölsch, Netsky, Partyraiser, Patrice Bäumel, REZZ, RL Grime, Solomun, Stephan Bodzin, Sven Väth.

Alesso, Alison Wonderland, Andhim, Ben Nicky, Coone, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz, French Montana, Jamie Jones, Kayzo, Mark with a K, Martin Solveig, Recondite, Richie Hawtin, Sunnery James & Ryan Marciano, Tale of Us, Vini Vici, Yellow Claw.

Tickets

Tickets voor Tomorrowland zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het dance-evenement. Om tickets te kopen is pre-registratie verplicht, dit kan wederom op de website van het festival.

Veertiende editie

De veertiende editie van het festival vindt plaats in de laatste twee weekenden van juli: 20 tot en met 22 juli en 27 tot en met 29 juli. De organisatie verwacht dit jaar meer dan 400.000 bezoekers.

 

Bron: tomorrowland.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.