Nederlander organiseert nieuw Hongaars festival The Great Yonder

Geschreven door op 21 maart 2019 om 15:29
The Great Yonder - Fotocredits: Persbericht

In augustus 2019 vindt de eerste editie van The Great Yonder plaats! Het Hongaarse festival wordt georganiseerd door de Nederlandse Elroy Thümmler.

The Great Yonder

Vanaf donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus 2019 is het tijd voor de eerste editie van The Great Yonder. De locatie, het Hongaarse dorpje Bedepuszta, werd opgekocht en gerenoveerd door Amsterdammer Elroy Thümmler en omgetoverd tot waar festivalterrein. Tijdens The Great Yonder staat natuur, ruimte en vrijheid voor de bezoekers en artiesten centraal. Naast muziek van onder andere Jungle By Night en Jam de la Creme, is het ook mogelijk om lezingen van inspirerende sprekers bij te wonen. Tevens zullen er yoga- en qi gongklassen worden gehouden.

Wens Elroy Thümmler

Voor organisator Elroy Thümmler uit Amsterdam is het festival een wens die werkelijkheid wordt: “Mijn eigen festival moet niet alleen een feestje zijn voor bezoekers, maar ook voor de artiesten.” Het idee is dat publiek en de artiesten zich onder elkaar bevinden. Ook moeten diverse bands samen muziek kunnen maken wanneer en waar het hen uitkomt.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 28 februari 2019 om 12:00 uur via de website van het evenement. Een ticket is inclusief vier dagen festivalprogramma en zeven dagen campingverblijf. De organisatie van het evenement kiest er bewust voor om het kleinschalig te houden. Het aantal tickets is om deze redenen gelimiteerd tot 300.

Bekijk de website voor meer informatie over het festival en verblijf opties.

The Great Yonder - Fotocredits: Persbericht

The Great Yonder – Fotocredits: Persbericht

 

Bronnen: Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.