Rob de Nijs wordt vader

Geschreven door op 28 september 2011 om 11:13
Rob de Nijs - Foto: Henk Bezemer - Bron: Wikimedia Commons

De 68-jarige Rob De Nijs wordt nog een keer vader.

Zijn vrouw Henriëtte is nu zestien weken zwanger. Het kindje wordt halverwege maart verwacht. Het stel wilde heel graag een kind maar na twee mislukte zwangerschappen was de hoop hierop zo goed als verloren. Ze laten weten: “Na twee miskramen dachten we dat het niet meer zou lukken. Het is echt een droom die uitkomt, we wilden dit al zo lang!”

Henriëtte ontdekte op vakantie in Spanje dat ze zwanger was. Ze ging samen met Rob naar de plaatselijke apotheek voor een zwangerschapstest. Er bleek toen dat ze al zo’n vijf à zes weken zwanger was. Het echtpaar was totaal verrast. Ze hadden er niet meer op gehoopt of gerekend.

Rob De Nijs verwacht dat hij minder lang kan genieten van het kind dan Henriëtte. Hij laat weten: “Ik ben natuurlijk een stuk ouder dan haar en je kunt verwachten dat zij langer dan mij zal leven. Dit realiseren we ons goed en Henriëtte vindt het dan ook fijn om een levende herinnering te hebben.”

Wij wensen Rob De Nijs en Henriëtte veel geluk samen en met hun toekomstige kindje!

Rob De Nijs – Banger Hart

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rob De Nijs Nieuws