Rob de Nijs komt op 27 oktober met nieuw album ‘Niet Voor Het Laatst’

Geschreven door op 4 oktober 2017 om 15:07
Rob de Nijs - Niet Voor Het Laatst albumcover - Foto: persbericht Zusje de Boer

Rob de Nijs komt binnenkort met een nieuw album! De iconische Nederlandse zanger brengt op 27 oktober zijn nieuwe plaat ‘Niet Voor Het Laatst’ uit.

Rob de Nijs komt met album ‘Niet Voor Het Laatst’

Rob de Nijs kan er nog altijd geen genoeg van krijgen! Het Nederpop-icoon viert in december zijn 75e verjaardag en heeft al tientallen albums achter zijn naam staan, maar aan stoppen denkt de zanger nog lang niet! Op 27 oktober komt Rob met een nieuw album: ‘Niet Voor Het Laatst’.

Wil jij de plaat direct op de dag van de release in huis hebben? Reserveer hem dan nu!

Rob de Nijs - Niet Voor Het Laatst albumvover - Foto persbericht: Zusje de Boer

‘Niet Voor Het Laatst’ albumcover

Samenwerkingen

De Nijs heeft alles uit de kast getrokken voor zijn nieuwe plaat. Zo werkt de populaire zanger samen met veel andere grote namen uit de muziekwereld, waaronder Fréderique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. Ook werkt Rob opnieuw samen met songwriter Belinda Meuldijk.

Robs zoon Robbert is ook te horen op het nieuwe album. Zo zingt hij een nummer met de toepasselijke naam ‘Papa Oto’. De track gaat over de vele afwezigheid van Rob als vader, maar onderstreept ook de warme band tussen vader en zoon. “Het is enorm ontroerend om zijn stem op dit album te horen”, zegt de trotse vader.

“Dichterbij dan ooit”

De 74-jarige zanger geeft zich volledig bloot op zijn nieuwe plaat. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit. Eerlijk en openhartig. Ik kom dichterbij dan ooit”, zegt de zanger.

Weemoed is één van de voornaamste emoties van het nieuwe album: “Een aantal mensen heeft het al gehoord en de reacties zijn allemaal hetzelfde. Ze zijn er kapot van, zo mooi vinden ze het. Het is mooi om een gevoel te vertolken waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen.”

Jubileumshows

Rob komt op 25 oktober zijn nieuwe album presenteren in de Kleine Zaal van Concertgebouw Amsterdam. Tickets voor de presentatie zijn verkrijgbaar via deze link.

De iconische zanger is onlangs ook begonnen met een speciale jubileum tour, die hem langs theaters en poppodia door het hele land brengt. De speciale tour heet ’75 Jaar’, ter viering van het feit dat de vocalist op 26 december zijn 75e verjaardag viert.

 

Bron: Persbericht Zusje de Boer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.