Anouk weet niks van deelname songfestival [UPDATE]

Geschreven door op 17 september 2012 om 9:34
Anouk - Foto: Albin Olsson - bron: (Wikimedia Commons)

De Nederlandse zangeres is niet op de hoogte van alle gesprekken die ze zou hebben gevoerd met het songfestival. Eerder gingen de geruchten dat zij Nederland gaat vertegenwoordigen op het nationaal songfestival.

Daniël Dekker, een DJ bij Tros en tevens songfestivalcommentator heeft de positieve gesprekken die Anouk met het songfestival had blijkbaar uit zijn duim gezogen. ‘Er is nu een aantal keer gepraat. In die bijeenkomsten is veel energie gestoken, we werken ergens naartoe,’ liet hij eerder weten. Anouk schreef echter op Facebook nergens van te weten:

Er werd eerder wel al gemeld dat de Tros wellicht gaat afzien van meerdere voorrondes wat wijst op een keuze voor de ‘Nobody’s Wife’ zangeres.

UPDATE 

RTL Boulevard meldt dat Anouk wel degelijk naar het Songfestival zal gaan. Ze zal 5 liedjes gaan spelen in een speciale ‘voorronde’ die door de TROS zal worden uitgezonden. Uiteindelijk zal het publiek stemmen welk van de 5 liedjes naar het Songfestival moet.
Mocht Anouk weer optredens geven en het raakt zoals altijd weer uitverkocht, zet deze pagina van Viagogo in je favorieten aangezien er altijd nog wel Anouk Tickets verkrijgbaar zijn.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Nieuws