Rob de Nijs zingt op verzoek in het theater

Geschreven door op 26 mei 2016 om 10:31
Rob de Nijs Ziggo Dome, Rob de Nijs - Foto: Henk Bezemer - Bron: Wikimedia Commons

Rob de Nijs maakt zich op voor het nieuwe theaterseizoen. Vanaf oktober staat de zanger op de planken met een gloednieuwe theatershow. Hierbij mag het publiek kiezen welke nummers hij gaat zingen.

Rob de Nijs Theatertour

De nieuwe theatertour gaat op zaterdag 29 oktober 2016 van start in Schouwburg Tilburg. Vanaf dat moment zal de zanger ruim tien optredens door het hele land verzorgen. Het laatste Rob de Nijs concert vindt plaats op vrijdag 12 mei 2017 in het Zaantheater in Zaandam.

Op Verzoek

De concerten van de zanger zijn dit theaterseizoen extra bijzonder. Niet de artiest maar het publiek bepaald bij deze voorstelling voornamelijk welke nummers worden gespeeld.

Wilt u nog eens dat ene vergeten  liedje horen, of toch liever die grote hit? Het kan allemaal tijdens deze nieuwe voorstelling met de toepasselijke naam: ‘Op Verzoek‘.

Concertkaarten

Tickets voor de concerten van Rob de Nijs zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via NTK en de desbetreffende theaters waar de zanger komt optreden. Kijk hier voor een lijst met beschikbare speeldata en locaties.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.