MTV beledigt Nicki Minaj met te weinig nominaties

Geschreven door op 22 juli 2015 om 13:31
Nicki Minaj - Fotocredits Christopher Macsurak - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Nicki Minaj is boos op MTV. De zangeres is van mening dat ze te weinig nominaties heeft gekregen voor de MTV Video Music Awards.

Nicki Minaj is drie keer genomineerd voor een MTV Video Music Award. Dat is volgens de zangeres niet genoeg.

Nicki Minaj is boos

De zangeres vind dat ze meer nominaties heeft verdiend. Op Twitter vroeg ze aan MTV hoe dit heeft kunnen gebeuren. “Hey MTV, Bedankt voor mijn nominaties. Heeft “feeling Myself” de deadline gemist ofzo?

Nicki begrijpt er niets van. Even later stuurt ze de volgende tweet: “Als ik een ander soort artiest zou zijn, zou “Anaconda” ook zijn genomineerd voor beste choreografie en Video van het Jaar”

Minaj gaat nog even door. Ze schrijft dat haar videoclip van Anaconda niet te missen was op de sociale media. De video had zo’n enorme impact dat ze niet kan begrijpen dat haar meesterwerk niet is genomineerd voor video van het jaar.

Taylor Swift kreeg wel veel nominaties

Wat is er mis met de videoclips van Nicki Minaj? De zangeres denkt te weten waar het aan ligt.

Volgens Minaj krijgen alleen de videoclips met daarin slanke vrouwen een nominatie van MTV. Taylor Swift is maar liefst negen keer genomineerd voor de MTV Video Music Award. Swift is daarmee de meest genomineerde artiest van de Awardshow.

Taylor Swift reageerde hierop als volgt: “Ik heb altijd niets dan liefde en steun voor je gehad. Het is niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten.”

Hier reageerde Minaj weer verbaast op: “Huh? Je hebt mijn berichten vast niet goed gelezen. Ik heb geen woord over jou gezegd. Ik hou net zoveel van jou maar je zou hier best iets over kunnen zeggen”

Als reactie daarop nodigde Swift de jaloerse Minaj uit om samen met haar op het podium te komen indien ze zou winnen.

 

Narcistische trekjes?

Nicki Minaj is de allergrootste fan van Nicki Minaj. Ze spreekt graag in de derde persoon over zichzelf. Ook heeft ze ooit gezegd dat ze geen genoeg kan krijgen van het lezen van tweets over zichzelf. Haar grote ego is waarschijnlijk de reden waarom haar fans zoveel van haar houden.

Minaj is trouwens niet de enige in celebrityland met narcistische trekjes. Er zijn vandaag de dag veel beroemdheden met narcistische trekjes in hun persoonlijkheid. Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen. Een paar weken geleden vergeleek Kanye West zichzelf met Leonardo da Vinci.

 

Narcisme kan worden gedefinieerd als het hebben van een buitensporige fascinatie van jezelf, een extreem groot gevoel van eigenliefde en een diepe behoefte aan bewondering van anderen. Als beroemdheid kun je blijkbaar gemakkelijk gaan geloven dat je een geschenk aan de wereld bent.

 

Bron: US Magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nicki Minaj Nieuws · Nieuws · Roddels · WTF