Peter Pannekoek met solovoorstelling naar Carré

Geschreven door op 23 mei 2019 om 13:22
Peter Pannekoek - Beeld: DWDD - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

In het voorjaar van 2020 staat Peter Pannekoek op de bühne van Koninklijk Theater Carré. Het is de eerste keer dat de cabaretier in het Amsterdamse theater een solo-optreden geeft.

Peter Pannekoek naar Carré

Op maandag 17 februari 2020 geeft Peter Pannekoek een show in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Met zijn voorstelling ‘Later Was Alles Beter‘ verkocht hij eerder al meerdere zalen uit. Het programma van Peter bestaat volgens Het Parool uit empathische, maar tevens gevaarlijke grappen en wordt als ijzersterk ervaren.

Speeldata

Naast de voorstelling in Carré is de grappenmaker vanaf september 2019 tot en met februari 2020 in meer verschillende Nederlandse theaters te zien. Bekijk hier alle bevestigde speeldata- en locaties.

Tickets

Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 26 mei 2019 om 10:oo uur via de website van het theater. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Later Was Alles Beter’

Velen kennen Pannekoek van populaire tv-programma’s als ‘The Roast’ en ‘Dit Was Het Nieuws’. Daarnaast is de cabaretier een graag geziene gast in ‘De Wereld Draait Door’. Gedurende 2019 en 2020 brengt de grappenmaker alweer zijn tweede show naar zalen in heel Nederland. ‘Later Was Alles Beter’ is de opvolger van ‘Zacht van Binnen’. Deze eerste reeks voorstellingen ontving lovende kritieken en werd omschreven als slim, scherp, gevaarlijk en ontwapenend.

 

Bronnen: Carré, Instagram, Het Parool, peterpannekoek.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.