One Direction maakt albumtitel en nieuw nummer bekend

Geschreven door op 8 september 2014 om 16:08
One Direction - Fotocredits: Marc E. - (Flickr - CC BY 2.0)

Fans moesten er lang op wachten.. Maar vandaag maakte One Direction dan eindelijk de naam van het nieuwe album bekend. De jongens van 1D hebben ook een nieuw nummer aangeboden.

Goed nieuws voor fans van 1D! Het nieuwe album van One Direction krijgt de naam Four. Dit hebben de jongens vandaag in een video op YouTube aangekondigd. In de video spreken de boys hun dank uit naar alle trouwe fans. Deze staan volgens de zangers altijd voor hen klaar. De jongens van 1D hopen dat de fans blij zijn met het nieuwe materiaal.

Bekijk de videoboodschap van One Direction hier:

YouTube player

 

Nieuw One Direction Nummer: Fireproof

Naast de naam van het nieuwe album, kondigen de mannen ook een nieuw nummer aan. Het nieuwe nummer heet Fireproof, en is het eerste nummer van het nieuwe album. Het nummer is de komende 24 uur gratis verkrijgbaar via de website van One Direction. Fans kunnen het nummer ook via YouTube beluisteren.

 

one direction

 

Nieuw One Direction Album: Four

Het nieuwe album van One Direction verschijnt pas op 17 november. Je moet dus nog even geduld hebben.

Gelukkig krijgen fans binnenkort de mogelijkheid om het album alvast te reserveren. Dat is super handig! Want door het album te reserveren krijg je het album op de releasedatum thuisgestuurd. Zo voorkom je de kans dat je op 17 november staat te balen in een uitverkochte winkel. Houd de website dus goed in de gaten of volg Artiestennieuws op Facebook. Wij laten het jou als eerste weten zodra je het album kunt reserveren!

Tip: De officiële autobiografie van 1D “Who We Are” komt op 23 september uit in de winkel. Deze kun je ook alvast vooruit reserveren via Bol.com. (En hij is momenteel ook in de aanbieding!)

 

 Wat vinden jullie van Fireproof? 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws