Blink-182 geeft in juni 2017 concert in Ahoy Rotterdam!

Geschreven door op 8 november 2016 om 10:06
Blink-182 - Foto: Sweet Alize/alizetranphoto - Flickr (CC BY 2.0)

Blink-182 komt volgend jaar naar Nederland! In juni 2017 staat de bekende Amerikaanse poppunkband in het Rotterdamse Ahoy!

Blink-182 concert

Op maandag 26 juni 2017 staat de wereldberoemde band in Ahoy in Rotterdam. Het is de eerste Nederlandse headlineshow voor het trio sinds het jaar 2000.

Blink-182 tickets

Tickets voor Blink-182 gaan aanstaande vrijdag 11 november om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de website van Eventim.

Eventim Topticketshop

California

De Californische band werd al begin jaren 90 opgericht en brak uiteindelijk door met inmiddels klassieke poppunkplaten als Enema of the State (1999) en Take Off Your Pants and Jacket (2001). Vorig jaar verliet Tom DeLonge, een van de oorspronkelijke zangers, de groep.

Gelukkig betekende dit echter niet het einde voor Blink: DeLonge werd vervangen door Matt Skiba, die bekend werd als frontman van de punkband Alkaline Trio. Met hem bracht de fameuze band een nieuw album uit genaamd California. Een van de singles van deze plaat, Bored to Death, is hieronder te beluisteren:

YouTube player

Bron: Eventim / Rotterdam Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.