KRS-One voor concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 22 juli 2016 om 16:44

KRS-One stond vorige maand nog in De Helling in Utrecht maar komt weer terug naar Nederland! Op 2 september geeft The Teacher een concert in 013, Tilburg!

KRS-One concert

KRS-One komt in september weer naar Nederland! De legendarische rapper geeft op vrijdag 2 september een concert in de Jupiler Zaal van 013 in Tilburg. De zaal gaat open om 19:30 uur en de aanvang is om 20:00 uur.

KRS-One tickets

De voorverkoop begint op zaterdag 23 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

De levende legende kent vele aanspreeknamen: The Teacher, The Blastmaster, The Philosopher, Big Joe Krash… Dit zijn nog maar de bekendste bijnamen van de artiest uit de Bronx. Toch staat de rapper vooral gerenommeerd om zijn iconische nummers.  Zijn grootste hit is ‘Sound of the Police’ maar de echte rap fans kennen natuurlijk veel meer nummers waaronder ‘MC’s Act Like They Know’ en ‘Mortal Thought’.

Voordat hij solo ging, zat hij bij de Boogie Down Productions. The Teacher heeft zowel solo als in de groep een grote invloed gehad op de hiphop van tegenwoordig. Ook live inspireert hij vele mensen door altijd een energiek performance te geven en te laten zien waarom hij The Most Respected Name in Hip Hop Kulture is.

Voorprogramma

In het voorprogramma staan twee aanstormende Nederlandse talenten. De Tilburgse rapper Aristoteles Mendes maakt indruk met zijn EP Novelty. Mendes en Jay-Way zijn allebei talenten van de Herman Brood Academy. Jay-Way is de Encore Freshman 2016, en heeft succes met de single Happen Dappen.

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·