Caravan Palace voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 7 juli 2016 om 11:17
Caravan Palace - Foto: Carstor | Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Caravan Palace komt naar Nederland! Op 22 november geeft de Franse electro-swingband een concert in Paradiso in Amsterdam.

Caravan Palace - Foto: Carstor | Flickr

Caravan Palace – Foto: Carstor | commons.wikimedia.org

Caravan Palace concert

Caravan Palace is dit jaar in Nederland te zien! De electronic bigband komt deze zomer naar Lowlands en in de herfst is Paradiso aan de beurt! De Franse groep geeft op dinsdag 22 november een concert in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open, het voorprogramma begint om 19:30 en het feestje kan dan echt beginnen om 20:30!

Caravan Palace tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 8 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Ook kaarten voor Lowlands zijn daar te vinden.

<|°_°|>

De zeven klassiek geschoolde jazzmuzikanten maken swingdance uit de jaren dertig en veertig maar dan met een electronic touch waardoor het nog meer uit de pan swingt! Geïnspireerd door Django Reinhardt en landgenoten Daft Punk heeft de swingband een geheel unieke sound gecreëerd. In oktober is het nieuwe, hyperactieve album <|°_°|> uitgekomen. Hieronder kan je het nummer ‘Lone Digger‘ beluisteren. Verwacht op 22 november een groots feest vol met vrolijke blazers, strijkers en synthesizers!

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·