Start kaartverkoop Zwarte Cross 2020

Geschreven door op 18 november 2019 om 16:56
Zwarte Cross - Foto: Persbeeld via Zwarte Cross

Fans van Zwarte Cross opgelet! De voorverkoop van het festival gaat eind deze week van start.

kaartverkoop Zwarte Cross

Goed nieuws voor fans van Zwarte Cross! Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop voor het populaire vierdaagse festival. Waar ZC-leden een week eerder al aan hun tickets konden kopen, krijgt vanaf zaterdag iedereen de mogelijkheid om een kaartje te scoren. Hoewel het festival al jaren op rij stijf uitverkocht is, blijft het voor festivaldirectrice Tante Rikie toch spannend. “Op deze dag laten onze bezoekers zien of ze nog steeds vertrouwen in ons hebben. Er is namelijk nog niets van het programma bekendgemaakt.  Ze bestellen hun tickets dus enkel op ervaringen van de afgelopen jaren.”

Tickets

Tickets zijn vanaf zaterdag 23 november om 11:00 uur verkrijgbaar via de website van Zwarte Cross. Uitverkocht? Probeer het dan eens hier!

Let op! De camping en het Rennerskwartier zijn dit jaar 18+. Aanleiding voor de keuze is de te vervullen zorgplicht en daarbij behorende aansprakelijkheden.

Thema: Jullie kunnen het!

Het thema van dit jaar is ‘Jullie kunnen het!’. Hiermee wil Tante Rikie aangeven dat de bezoekers ook zonder haar aan het roer een mooi festival kunnen hebben. Echter gaat het volgens het festival verder dan dat. “Het geeft aan dat iedereen zijn of haar dromen kan waarmaken: op de Zwarte Cross, maar ook vooral daar buiten.

Laatste keer

De editie van dit jaar is extra bijzonder. Boegbeeld en festivaldirectrice Tante Rikie kondigde eerder namelijk haar afscheid aan. Daarmee komt er een einde aan een legendarisch tijdperk. Over haar vertrek zei de extravagante dame het volgde: “Bij het naderen van mijn 70ste verjaardag begon ook het terugkijken op mijn carrière als eerste festivaldirectrice van Nederland. Daar ben ik nooit zo van maar na de afgelopen Zwarte Cross kon ik het niet laten om te bladeren in mijn fotoalbums. Tijdens mijn vakantie bleef ik ook maar praten over mooie momenten van de afgelopen 23 edities. Toen ik thuiskwam, wist ik het: na de Zwarte Cross 2020 hang ik mijn draagstoel aan de wilgen.” 

Meer lezen over het afscheid en daarbij komende thema van dit jaar? Kijk hier!

 

Bron: Persbericht Zwarte Cross

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Festivals · Nieuws · Zwarte Cross Nieuws