Coldplay Ahoy Tickets uitverkocht! Hoe kom ik aan tickets?

Geschreven door op 23 september 2011 om 9:41
Coldplay - Foto Newsdog.today (Wikimedia Commons)

De reguliere verkoop van Coldplay Tickets is uitverkocht! Heb jij geen kaarten kunnen kopen? Wij hebben nog een aantal tips voor je!

Coldplay uitverkocht

De verkoop van Coldplay tickets was vanmorgen om 9.00 begonnen en is binnen drie kwartier al uitverkocht! De bekendheid en waardering van Coldplay blijkt hieruit maar weer is. Ontzettend veel fans zaten klaar om een ticket te kopen en dit is een groot deel ook gelukt! Toch zijn er ook fans die geen ticket hebben kunnen krijgen. Gelukkig weten wij hoe je nog aan een ticket kunt komen voor het Coldplay concert in Ahoy op 17 december.

Via deze prijsvergelijker kun je veilige en betrouwbare ticketmarktplaatsen met elkaar vergelijken, zoals Viagogo die nog voldoende aanbod heeft voor Coldplay kaarten. Viagogo hanteert een 100% ticketgarantie. Mocht je bij Viagogo bestellen dan hebben wij een 5% kortingscode voor je geregeld. Gebruik om te profiteren van deze korting de volgende code: VG5KORTING bij je bestelling. Tevens zijn alle ticketmarktplaatsen op besteltickets.com aangesloten bij de EUSTA (Erkend Keurmerk van Wederverkopers). Zo weet je zeker dat je een geldige ticket koopt!

We hopen je voldoende geïnformeerd te hebben over de opties om alsnog een ticket te bemachtigen. Als je nog vragen hebt kan je ze hieronder stellen of via twitter: @artiestennieuws. In ieder geval veel succes met het verkrijgen van een Coldplay Ticket!

Coldplay – Clocks (Live)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws