Coldplay Ahoy Tickets nu in de verkoop

Geschreven door op 23 september 2011 om 8:40
One, Love Malibu, Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

De reguliere verkoop voor Coldplay Concert Tickets gaat van start! De reguliere verkoop voor Coldplay Concert Tickets gaat van start!

Op 17 december geeft Coldplay een Concert in Ahoy Rotterdam. Vanaf 9.00 zijn via Live Nation tickets voor Ahoy verkrijgbaar. De rock/pop band is ontzettend populair. Dat hebben we gister al gezien tijdens de voorverkoop die binnen een uur was uitverkocht. De reguliere verkoop zal waarschijnlijk nog sneller uitverkocht zijn dan de voorverkoop. Wees er dus snel bij met het kopen van een ticket!

Lukt het je niet om tickets te bemachtigen? Dan kan je ook tickets kopen bij bijvoorbeeld de veilige ticketmarktplaats Viagogo. Bovendien krijg je daar bij aankoop van Coldplay kaarten nu 5% korting met de kortingscode VG5KORTING, geregeld door Artiestennieuws.nl. Dus wil jij er zeker van zijn dat je bij het Coldplay Concert in Ahoy bent en zelfs van exclusieve korting profiteren? Vergelijk dan de goedkoopste \ Tickets op BestelTickets.com. Alle ticketmarktplaatsen op deze website zijn aangesloten bij de EUSTA (Erkend Keurmerk van Wederverkopers). Zo ben je zeker van een geldige ticket!

Coldplay – Violet Hill (Live)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws