Muse concerten in recordtempo uitverkocht

Geschreven door op 22 september 2015 om 11:40
Muse Drones World Tour - Foto: Jessica S. (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Muse uitverkocht: Beide concerten van Muse in de Ziggo Dome waren vanmorgen binnen een mum van tijd volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Muse Uitverkocht

Vanmorgen om 10:00 uur ging de voorverkoop van Muse van start. De landelijke voorverkoop verliep via Ticketmaster. De belangstelling naar kaarten was buitengewoon groot. Alle tickets voor het concert op 9 maart in de Amsterdamse Ziggo Dome waren binnen 15 minuten compleet uitverkocht.

Een paar minuten later werd een extra concert bekendgemaakt. Dit concert vindt plaats op 10 maart, en ging per direct in de verkoop. Ook het extra optreden was binnen een paar minuten alweer uitverkocht. Dit tot grote teleurstelling van de vele fans die nog geen kaarten hebben. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist of kwam je niet door de wachtrij heen? Dat is vreselijk balen, maar je bent niet de enige.. Door de enorme vraag en het geringe aanbod van Muse tickets, hebben veel fans geen kaartje kunnen bemachtigen. Als je dit concert echt niet wilt missen zijn er gelukkig een aantal manieren om nog aan een kaartje te komen. Hier een paar tips:

  1. Reserveer ergens anders: Dit is waarschijnlijk de beste optie om alsnog aan kaarten te komen. Dat het concert is uitverkocht bij het reguliere verkooppunt, betekent niet dat er helemaal nergens meer kaarten worden aangeboden. Via secundaire verkooppunten worden bijvoorbeeld nog wel kaarten voor het concert van Muse in de Ziggo Dome aangeboden. Wil je het concert absoluut niet missen? Dan is dit een goede manier om aan geldige kaarten te komen. Let op: het gaat meestal om een beperkt aantal kaarten. Wees er dus snel bij!
  2. Wacht op een 2e verkoopmoment: Kort voor de aanvang van een concert gaan soms opnieuw kaarten in de verkoop. Je kunt dus wachten en hopen dat er nog iets vrijkomt. Meestal wordt een 2e verkoop aangekondigd via de sociale media van Ticketmaster. Let op: Een tweede verkoopmoment komt zelden voor. Indien er sprake van een tweede verkoop is gaat het hier meestal om een zeer beperkt aantal tickets. Deze tickets zijn daarom altijd binnen een paar minuten uitverkocht. De kans dat het lukt om op deze manier alsnog kaarten te reserveren is dus klein.
  3. Naar het buitenland: Muse komt dit voorjaar ook optreden in Belgie. Op 12 maart 2016 staat de band in Paleis 12 in Brussel. Tickets voor het concert in België gaan op 23 september 2015 in de voorverkoop via de website van Paleis 12. Indien het concert in Brussel is uitverkocht kun je via deze site vaak nog wel kaarten krijgen.
  4. Raadpleeg je netwerk: Hier nog een tip onder het mom van: niet geschoten is altijd mis. Laat iedereen binnen jouw netwerk weten dat je op zoek bent naar een kaartje. Zet dus snel een oproep op Facebook, Twitter e.d. De kans dat het lukt is vrij klein, maar heel misschien kent één van jouw vrienden wel iemand die een ticket teveel heeft gekocht.

 

 

Is het vanmorgen niet gelukt? Hopelijk scoor je alsnog zo’n veelgevraagd ticket voor Muse!  Zijn we iets vergeten? laat het ons weten in de comments!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws · Uitverkocht