Ongeluk Sean Kingston door onoplettendheid

Geschreven door op 22 september 2011 om 16:36
Sean Kingston - Fotograaf: Fay (ola) via Wikimedia Commons (CC by 2.0)

Het waterscooter ongeluk van Sean Kingston had kunnen voorkomen als de zanger beter had opgelet.

Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Het blijkt volgens de site uit politieonderzoek. De 21-jarige zanger knalde eind mei met zijn waterscooter tegen een brug en lag daardoor geruime tijd in het ziekenhuis. Volgens het drie maanden durende onderzoek werd het ongeluk veroorzaakt door de onervarenheid en onoplettendheid van Kingston. Hij botste tegen de brug aan doordat hij het gas los liet en tegelijkertijd het stuurwiel omgooide. Daardoor verloor hij direct de controle over het vaartuig.

Verder is uit het onderzoek naar voren gekomen hoeveel geluk Kingston wel niet heeft gehad. De zanger was zo hard tegen de brug aan geknald dat zijn afdruk was te zien in het cement. Door de crash liep hij een gebroken kaak en pols op, ook werd later bekend dat hij een hartoperatie onderging en nog twee andere ingrepen kreeg. Voor het ongeluk kreeg Kingston een boete van 180 dollar voor ‘onvoorzichtigheid’. Ondertussen is de zanger alweer bezig met een nieuw album.

Sean Kingston – Beautiful Girls

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Sean Kingston Nieuws