Tony Hadley in 2019 naar Zoetermeer en Hengelo

Geschreven door op 3 oktober 2018 om 13:46
Tony Hadley - Fotograaf: Andrew Hurley | Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Singer-songwriter Tony Hadley komt voor twee shows naar Nederland. In februari 2019 staat de zanger in Zoetermeer en Hengelo. 

Tony Hadley begin 2019 naar Nederland

Tony Hadley geeft in februari 2019 twee shows in Nederland. Op vrijdag 22 februari staat de singer-songwriter in Metropool in Hengelo. Op zaterdag 23 februari is hij te zien bij Cultuurpodium De Boerderij in Zoetermeer. Tijdens de show komen hits van Spandau Ballet voorbij, maar worden ook zijn nieuwe solo-nummers gespeeld.

Kaartverkoop

Tickets zijn te koop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

Tony Hadley

Eerder dit jaar bracht Hadley zijn vijfde solo-album uit, genaamd ‘Talking to the Moon‘. De Brit staat bekend als een van de beste popzangers van de laatste dertig jaar. Sinds de oprichting van Spandau Ballet in 1979 is Hadley het boegbeeld van de groep. Hij was de stem op de grote hits ‘Gold‘, ‘True‘, en ‘Through The Barricades‘. In 2017 maakte de formatie bekend dat de zanger uit de band was gestapt, om zich te richten op zijn solocarrière.

 

Bron: Metropool, Cultuurpodium Boerderij

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.