Avatar in februari 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 3 oktober 2018 om 13:33
Avatar - Fotocredits: © pitpony.photography - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Goed nieuws voor fans van Avatar! De Zweedse metalband staat in de winter van 2019 op het podium van De Melkweg in Amsterdam.

Avatar naar Melkweg

Het concert van Avatar vindt plaats op dinsdag 12 februari 2019. De heren staan in zaal ‘The Max’ in de Melkweg Amsterdam. Deze show maakt deel uit van de wereldtour ‘Avatar Country’ en staat in het teken van hun gelijknamige album.

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 5 oktober 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster.

Nieuw album

De plaat ‘Avatar Country‘ is uitgebracht in januari 2018. Het is het zevende studioalbum van de Zweedse rockers. De tracks bevatten de meeste rock-invloeden tot nu toe en zijn hieronder te beluisteren.

Avatar

Johannes Michael Gustaf Eckerström (zanger), John Alfredsson (drummer), Kungen (gitarist), Tim Öhrström (gitarist) en Henrik Sandelin (bassist) zijn de huidige leden van de melodieuze death metalband die werd opgericht in 2001. Hun debuutalbum: Thoughts Of No Tomorrow kwam uit in 2006. De mannen halen hun inspiratie uit onder andere Marilyn Manson, Ozzy Osbourne en Devin Townsend.

 

Bronnen: Melkweg, avatarmetal.com, Spotify, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.