ParkCity Live maakt programma compleet met Bazart

Geschreven door op 21 juni 2017 om 14:17
Bazart - Foto Lola Rombouts (Flickr) (CC BY 2.0)

ParkCity Live heeft haar laatste naam bekendgemaakt! Onder meer Milow, Typhoon, Douwe Bob en Golden Earring staan op het Limburgse festival.

ParkCity Live line-up compleet

De line-up van ParkCity Live is compleet! De organisatie heeft de laatste naam voor het programma van het zomerse festival bekendgemaakt: ook Bazart zal tijdens het evenement te zien zijn. Het festival vindt elk jaar plaats in het Limburgse Heerlen.

Divers programma

Parkcity Live trekt veel verschillende bezoekers. Het wordt dan ook wel het familiefestival van het zuiden genoemd. Opa’s en oma’s, (klein)zoons en -dochters, papa’s en mama’s; iedereen brengt wel een bezoekje aan het festival!

Er zijn dit jaar wederom drie stages op het terrein: een dance stage, een mainstage en een cultuurstage. Op de zaterdag treden onder andere Bazart, Blaudzun, Flogging Molly, Broederliefde, Milow, Di-rect, De Staat, Outsiders, Jonna Fraser en The Ten Bells op.

Zondags treden onder andere La Pegatina, Golden Earring, De Jeugd Van Tegenwoordig, Typhoon, Douwe Bob, Son Mieux, Mighty Fools en Sevn Alias op.

Je Broer samen met Outsiders op het podium

Inmiddels is duidelijk dat de zaterdag wordt afgesloten door De Staat en de zondag door De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarnaast verklapt de website dat Je Broer gaat optreden gedurende de show van Outsiders op de dance stage. Dat Jonna Fraser even het podium opstapt gedurende het optreden van Broederliefde zou ook niet vreemd zijn, aangezien beiden achter elkaar gepland staan.

Binnen één dag uitverkocht!

De kaartjes voor ParkCity Live gingen dit jaar als zoete broodjes over de toonbank. Het festival verkocht binnen een uur alle weekendtickets en alle dagtickets waren in een mum van tijd ook uitverkocht. Het is een mooie prestatie dat het festival elk jaar populairder wordt.

In 2013 werd het festival een jaar overgeslagen omdat er te weinig interesse was. Na de editie van 2015 groeide ParkCity Live en op dit moment wordt het festival gezien als het tweede Pinkpop van het zuiden.

Prijsvraag

Voor alle mensen die kaartjes zijn misgelopen, is er nog een beetje hoop. De organisatie heeft een prijsvraag geopend op de website. Door drie vragen over de artiesten die geboekt zijn voor ParkCity Live te beantwoorden, maak je kans op de allerlaatste weekend kaarten! Check de website van het festival voor meer info.

Artiesten Nieuws zal uiteraard verslag doen van dit heerlijke familie festival. Het festival is uitverkocht en vindt 8 en 9 juli plaats in het Zuid- Limburgse Heerlen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Bazart Nieuws · Festivals · Nieuws